Produk Anyar

  • Custom logo color printing  coffee 350g white card paper  outer box

    Logo cetakan warna logo kustom 350g putih ...

    Pengepakan kothak kertu digunakake akeh. Contone, ing industri panganan, ana kothak kertu kopi, kothak kertu permen, kothak kertu cookie lan liya-liyane. Industri kecantikan luwih akeh, kayata kothak kertu lipstik, kothak kertu topeng, kothak kertu toner lan liya-liyane; Uga ana industri sepatu lan sandhangan, kayata kaos kaki, sandhangan, jeroan lan liya-liyane. Yen dibandhingake karo kothak hadiah, kothak kertu luwih murah, lan kothak kertu bisa dilipat, sing ngirit biaya transportasi. Lan kothak kertu sing apik banget kaya hadiah ...

  • Skin care paper box is insert with PVC book type box

    Kothak kertas perawatan kulit dilebokake nganggo jinis buku ...

    Kanthi pangembangan lan nganyari teknologi lan peralatan, proses produksi kemasan kothak hadiah wis dikuasai dening akeh perusahaan. Penerapan teknologi anyar nambah efisiensi produksi, lan peralatan anyar kanthi bertahap ngganti operasi manual sing angel. Nganyarke piranti lunak lan perangkat keras nambah kualitas produk. Jinis kothak hadiah kabeh jinis, wiwit saka ndhuwur struktur mudhun lan mudhun kanthi kombinasi tutup lan bentuk sampul dhasar, ...

  • High quality customized printing desk collection corrugated magazine

    Kualitas tinggi me ...

    Kothak file majalah bergelombang minangka salah sawijining filebox. Iki minangka kothak mbukak sing umume digunakake para pekerja kantor kanggo panyimpenan lan klasifikasi. Gampang nyimpen lan njupuk file. Ana akeh dokumen ing kantor. Sawetara iku penting lan asring digunakake. Ana referensi, kadang diarani; Sawetara arang banget dibutuhake lan biasane meneng. Yen kabeh dokumen kasebut disusun, dokumen bakal dadi ora teratur lan ora gampang dideleng. Ing kene rak file ...

  • Office or home paper storage box with large capacity can be folded

    Kotak panyimpenan kertas kantor utawa omah kanthi tutup ...

    Kothak sing ngemot barang, yaiku barang (akeh sing nuduhake artikel cilik, kayata: alat tulis kantor, kosmetik, data file, alat cilik, kaos kaki, celana jero lan liya-liyane) nglumpukake, kaya jeneng kasebut tegese nyimpen kothak. Kothak panyimpenan, uga dikenal minangka kothak antik, digunakake dening tim arkeologi ing wiwitan kanggo nyimpen potongan-potongan relik budaya sing digali lan diurutake. Kothak kasebut umume angka kanthi ketat, sawetara gedhe lan sawetara cilik, nanging umume ukuran kothak sepatu (digali ...

Rekomendasi Produk

Customized Logo Printed Wholesale Cardboard  Gift Boxes With Ribbon

Logo Khusus Dicetak Grosir Kardus ...

Nyithak, minangka macem-macem produk cetak, meh kebak pakean, panganan, omah, plancongan ing lapangan, lan uripe masarakat cedhak banget. Apa ukuran sekelompok bagean urip? Ora mung kanggo ndeleng manawa warna cetakan kasebut jumbuh karo sarat, nanging uga kanggo ndeleng manawa tinta langsung iki stabil. Dina iki, Adhasar kothak hadiah iki, aku arep nuduhake sawetara faktor sing mengaruhi stabilitas warna tinta: Efek visual tinta ...

Office or home paper storage box with large capacity can be folded

Kotak panyimpenan kertas kantor utawa omah kanthi tutup ...

Kothak sing ngemot barang, yaiku barang (akeh sing nuduhake artikel cilik, kayata: alat tulis kantor, kosmetik, data file, alat cilik, kaos kaki, celana jero lan liya-liyane) nglumpukake, kaya jeneng kasebut tegese nyimpen kothak. Kothak panyimpenan, uga dikenal minangka kothak antik, digunakake dening tim arkeologi ing wiwitan kanggo nyimpen potongan-potongan relik budaya sing digali lan diurutake. Kothak kasebut umume angka kanthi ketat, sawetara gedhe lan sawetara cilik, nanging umume ukuran kothak sepatu (digali ...

Custom logo Handmade Luxury Paper Jewelry Box Organizer with Mirror Drawer Ring Earring Jewellery box

Logo khusus Kotak Perhiasan Kertas Mewah Buatan Tangan O ...

Pabrik kothak perhiasan sing digawe lan digawe adhedhasar panemuan perhiasan. Interioré umume dirancang kanthi multi-jarak kanggo nyegah goresan sing ora perlu sing disebabake dening kontak perhiasan. Sawetara kothak perhiasan beda-beda ing struktur internal miturut bentuk lan bahan khusus. Panganggone kothak perhiasan utama, kanggo njaga perhiasan sing awet terus minangka efek tampilan anyar, nyegah bledug lan partikel ing udara ing korosi lan sandhangan ing permukaan perhiasan, lan uga menehi kolektor perhiasan ...

Toy box for children cardboard paper suitcase with handle

Kothak dolanan kanggo koper kertas karton bocah ...

Koper kertas iki biasane digunakake kanggo mbungkus hadiah kanggo bocah utawa kanggo ngatur dolanan cilik kanggo bocah. Nada utamane biru lan putih, desain pola titik gelombang, katon resik, kepenak lan lucu, cocog banget kanggo bocah-bocah. Lan pencocokan warna kaya ngono, aku ora bisa ngindhari koper kertas iki, menyang faktor kasebut ing ndhuwur sing mengaruhi owah-owahan warna materi cetak. Print nalika proses nyetak lan disimpen, warna, entheng, kejenuhan asring diganti, ...

Customized  round shape gift box with high quality set box

Kotak hadiah bentuk bunder sing disesuaikan karo kual ...

Desain kemasan minangka eksplorasi aktif ing jagad kanthi pangerten visual minangka pusat lan papat indera liyane minangka pambantu. Ing panguripan, saben komoditas menehi pancingan kanggo ngrungokake wong kanthi cara sing beda-beda, nyebabake kepinginan kanggo tuku. Bisa diarani manawa pesona kemasan minangka masarakat modern sing nggunakake "limang indera" kanthi cara pemasaran sing luwih apik. Dina iki, ayo ngobrol babagan desain kemasan liwat kothak hadiah bunder iki: Visi minangka pusat seni lan ...

lid off corrugated home storage box socks compartment paper box

tutup mati kothak panyimpenan omah sing bergelombang ...

Takeaway: yaiku milih bahan kemasan sing cocog, desain kemasan kanthi nggunakake teknologi sing cerdas, kanggo pengepakan barang saka model struktur kontainer lan kaendahan desain dekorasi kemasan, nganti warna kemasan, wujud, bahan lan sapanunggalane desain basa, menehi komoditas pribadine unik, nanging uga nggawe gambar visual sing sampurna kanggo item kasebut, minangka prasyarat kanggo konsumen ngadili kualitas gandum saka gandum, ya ...

Recyclable Rigid Cardboard Paper Rose Flower Box for Girlfriend

Kertas Kardus Kaku Daur Ulang Mawar Kembang ...

Ana macem-macem gaya kembang, kita bakal menehi wong liya miturut macem-macem jinis, tegese beda. Sanajan pangerten babagan kembang durung jero, masarakat modern biasane ngerti yen ngirim kembang mawar menyang para pecinta, anyelir menyang para pinituwa, lan lili menyang kanca. Ana buket, kranjang tangan, kranjang rak, kemasan kothak kembang, saben duwe peran lan efek sing beda. Contone, kanggo aku, aku pengin nampa buket kembang kanggo Dina Valentine, yaiku ...

cardboard grey drawer paper storage box of underwear

karton kothak laci abu-abu karton unde ...

Kita wis biasa nyelehake jeroan utawa kaos sikil ing laci, nanging gampang diganti. Kothak panyimpenan luwih gampang diurutake, luwih gampang diatur, lan luwih higienis supaya jeroan lan kaos sikil kapisah. Nanging kothak panyimpenan kertas ing pasar kebak ing mripat, pilih kothak sing cocog tenan penting banget, yen ora, ora ana pitulung, utawa malah ora stabil. Utamane yen sampeyan duwe kulawarga akeh, bakal ana liyane klambi sing butuh kothak panyimpenan kertas. Dadi ...

PAWARTA

  • Titik Kontrol Mutu Stamping Panas lan telung dimensi lan Perawatan cacat

    Stamping panas telung dimensi minangka gabungan efek saka penekan bumel lan stamping panas, sing duwe efek anti-pemalsuan lan seni sing apik, mula wis digunakake kanthi akeh. Nanging kontrol kualitas stamping panas telung dimensi minangka masalah sing cukup kompleks. Kertas iki ringkes ...

  • Apa sampeyan ngerti babagan kemasan kothak hadiah mewah?

    Babagan definisi kothak hadiah mewah, sanajan telusuran Google, uga ora duwe definisi sing tepat, lan definisi saben wong beda-beda, artikel iki ngrembug babagan kothak hadiah kelas atas, utamane kanggo kothak tempel, sing butuh akeh proses , lan butuh kothak pasting sing rumit kanthi manual, konten f ...

  • Pengetahuan Materi Kemasan: Ngerteni Karakteristik Kertas, Nambah Kualitas Kemasan lan Pencetakan

    Abstrak: Kertas minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo nyithak kemasan. Sipat fisik kasebut nduwe pengaruh langsung utawa ora langsung marang kualitas pencetakan. Pangerten sing bener lan nguwasani sifat kertas, miturut karakteristik produk, nggunakake kertas sing cukup kanggo nambah ...

  • brand02
  • brand03
  • brand04