Babagan Kita

Fuzhou Huaguang Colour Printing Co., Ltd. minangka pabrik percetakan & kemasan profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi stiker Label, kothak hadiah, kothak panyimpenan kertas, kothak PVC, kantong kertas kanthi kualitas dhuwur. Kita bakal ngewangi apa wae saka desain nganti dhukungan teknis
Perusahaan kasebut minangka perusahaan tanggung jawab winates pribadi, utamane kanggo perusahaan manufaktur menengah lan paling dhuwur ing wilayah kasebut lan perusahaan pengadaan Eropa, Amerika, Jepang ing China minangka panyengkuyung lan pendhiri.
Perusahaan kasebut komitmen karo desain lan pabrik kabeh jinis label medium lan high-end (kalebu label anti-palsu), KARTU identifikasi (kalebu KARTU plastik), kothak warna, kothak hadiah hardcover, kothak panyimpenan, tas tangan.

Kanggo mesthekake ketepatan lan akurasi pasokan barang kanggo pelanggan, perusahaan wis nandur modal kanthi akeh bakat lan peralatan, fokus ing riset lan pangembangan proses, kontrol kualitas, lan ngoptimalake proses manajemen tradisional lan proses manufaktur. Ngleksanakake produksi sing direncanakake lan stok keamanan sing direncanakake, kanggo mesthekake yen nyedhiyakake layanan distribusi kapan lan ing endi wae, layanan lengkap ing periode anyar, para pelanggan umum sing paling dhuwur kanggo mujudake konsep manajemen "inventaris nol" kanggo menehi sumbangan dhewe, saengga bisa nambah manajemen bisnis, manajemen produksi, manajemen tuku lan perencanaan manajemen pergudangan lan nyedhiyakake bisa mbantu nyuda biaya operasional.

Budaya Perusahaan

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan apik lan produk berkualitas tinggi.

256637-1P52R2054329

Usaha, positif, munggah, kepentingane awake dhewe, kerja sama menang.

Layanan Kita

Wiwit awal priksaan, saben karyawan tim wis kerja keras kanggo nyedhiyakake produk sing apik kanggo sampeyan. Saka priksaan, kutipan, urutan, produksi, kontrol kualitas, kemasan, pengiriman lan pangiriman pungkasan, saben tautan kasebut kanthi tliti dimangerteni.

Perusahaan kasebut komitmen karo desain lan pabrik kabeh jinis label kelas menengah lan dhuwur (kalebu label anti-pemalsuan), kertu identifikasi (kalebu kertu blister), kothak warna, kothak hadiah lan tas tangan. Kanggo mesthekake ketepatan, bener lan keamanan pasokan barang menyang pelanggan, perusahaan nandur modal akeh dhuwit kanggo talenta lan peralatan (ngenalake press offset UV rotary 6 warna anyar lan peralatan produksi kothak hadiah lengkap), fokus babagan riset proses lan pangembangan, produksi Seiko, kontrol kualitas kabeh proses, ngoptimalake proses manajemen tradisional lan proses manufaktur.

loiu (9)

Kita pabrik percetakan lan kemasan profesional. Kita wis melu industri iki luwih saka 20 taun. Sampeyan bisa yakin manawa kekuwatan lan pengalaman industri sajrone taun bakal mbantu ngrampungake masalah babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk, wenehana ngirim email babagan pitakon babagan produk. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.