karton kothak laci kothak abu-abu klambi jeroan

Katrangan singkat:

Kothak panyimpenan laci

Rincian Produk

Ukuran: 31 * 31 * 15cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

2

Kita wis biasa nyelehake jeroan utawa kaos sikil ing laci, nanging gampang diganti. Kothak panyimpenan luwih gampang diurutake, luwih gampang diatur, lan luwih higienis supaya jeroan lan kaos sikil kapisah. Nanging kothak panyimpenan kertas ing pasar kebak ing mripat, pilih kothak sing cocog tenan penting banget, yen ora, ora ana pitulung, utawa malah ora stabil. Utamane yen sampeyan duwe kulawarga akeh, bakal ana liyane klambi sing butuh kothak panyimpenan kertas.

Sadurunge tuku, sampeyan kudu ngerti:

1. Jumlah jeroan sing sampeyan duwe lan kothak paling akeh sing bisa dilebokake ing laci.

Yen jumlah klambi luwih akeh tinimbang kothak, apa sing sampeyan lakoni?

2. Apa sampeyan bisa nglipur jeroan lan kaos sikil sawise ngumbah, lan sijine siji jeroan utawa siji kaos sikil menyang kisi? Umume wong ora melu nganggo klambi ...

Sawetara kothak panyimpenan kertas ora cocog kanggo umume wong, saengga kita duwe kathok jero lan kaos sikil luwih akeh tinimbang sing kita pikirake!

Lan kothak panyimpenan dhewe butuh papan, laci durung bisa nyelehake jeroan iki, ana kothak panyimpenan yaiku mung kanggo panyimpenan sampeyan supaya bisa ngrusak!

5

Yen sampeyan ora ngerti carane melu jeroan utawa kaos sikil, luwih becik tuku salah siji kothak panyimpenan kertas kasebut. Dumadi saka rong laci kanthi ruang interior sing jembar. Sampeyan bisa nyelehake jeroan miturut karsane, banjur lebokake kaos sikil liyane. Sing paling penting, sampeyan ora kudu nglampahi wektu kanggo ngrampungake underwea lan kaos sikil sing dilipat. Cukup lebokake ing, lan sampeyan bakal ngerti ing ngendi bisa nemokake nalika mbutuhake.

4

Pinggiran bungkus logam, luwih stabil lan awet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita