Kertu cetak warna logo kustom 350g kothak kertas kertas putih

Katrangan singkat:

Kothak kertu kopi

Rincian Produk

Ukuran: 17 * 8 * 3.5cm

Jinis Kertas: kertu putih

Kekandelan: 350gms

Rincian Kemasan: 50 pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 5000 5001 - 50000 > 50000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

Coffee  card  box (1)

Mobild kothak pengepakan digunakake akeh. Contone, ing industri panganan, ana mobil kopid kothak, mobil permend kothak, mobil cookied kothak lan sapanunggalane. Industri kecantikan luwih akeh, kayata kothak kertu lipstik, kothak kertu topeng,toner kothak kertu lan sapanunggalane; Uga ana industri sepatu lan sandhangan, kayata kaos kaki, sandhangan, jeroan lan liya-liyane. Yen dibandhingake karo kothak hadiah, kothak kertu luwih murah, lan kothak kertu bisa dilipat, sing ngirit biaya transportasi. Lan kothak kertu iku padha karo kothak hadiah ing babagan desain, kualitas lan tampilan. Dina iki, ayo nuduhake sawetara kothak kertu sing apik:

1. Kothak kertu uga bisa digawe dadi kothak hadiah, nggunakake kertu putih 400g, cetakan papat warna, UV parsial, film matte sing nutupi lumahing, pemotongan mati kabeh kothak, kothak lempitan tandha tekan, dibandhingake karo kothak hadiah karton. Katon padha, nanging rasane beda.

2. Kemasan kothak kertu kelas bahan, bahan perlindungan lingkungan sing disatukan, 350 gram kertas kertu panganan khusus, film matte, ora ana perekat, bisa dilipat menyang kothak, ora prelu kuatir yen kothak bakal kontaminasi panganan.

3. 350 gram kertu putih, papat warna nyithak, lumahing film matte, sawise dilipat bisa dadi kothak kertu poligonal, bukak tutup kothak kanggo nyelehake gula seneng, modis lan apik.

4. Kertu putih 300g, cetakan warna bintik + papat cetakan warna, sawise dibentuk mati, film matte permukaan, nganggo gagang pita.

5. 350 gram kertas bubuk, cetakan warna pantong CMYK +2 pantong, perak panas lokal + cembung lokal, rasa ora rata, lan minyak mbalikke, ora preduli saka warna lan teksture, kanthi jelas nuduhake produk mewah lan rasa; lebokake nganggo cetakan warna pantong kertas bergelombang 1mm, sawise nglereni mati kanggo ndandani produk.

6. 300 gram kertu putih, 2 warna pantong + cetakan warna CMYK, cetakan warna presisi tinggi, ora bakal ngasorake tampilan kothak; UV lokal, nyorot karakteristik produk, permukaan sing ditutupi film matte, ing kothak sawise swasana mewah.

7. kelas putih 300g kartu putih, 3 pantong + cetak CMYK, warna cerah ora bakal dadi warna parsial, permukaan submembrane karo UV lokal, nuduhake karakteristik produk, tutup njero karo film sentuh alus, sawise dilempitake ing kothak kanthi resik lan sehat tanpa kalah tonality.

8. 300 gram kertas bubuk, 2 warna pantong + cetak CMYK, kanggo mesthekake yen warna cetak wis jelas lan dudu warna bias, LOGO metu sawise efek sing luwih jelas, kanthi cetakan tata letak warna pantong saka sisipan bergelombang kanggo ndandani produk, nambah level produk, sawise nglereni mati laminasi, kothak produk pungkasan.

9. Kertu putih 300 gram, ora lancip, film matte sampul cetak CMYK, awet lan ora gampang rusak, akhire mati dipotong bentuk kothak tongkat.

10. 300 gram kertu perak matte, mlumpat lapisan tinta putih (papan lokal ora prelu nyithak tinta putih), lan cetakan CMYK + 2 warna pantong, kanggo mesthekake kothak warna sing seragam, lan minyak mbalikke, nggawe perak warna bagean kothak sing luwih cerah, perak flash panas LOGO, yen ana cahya, warna cahya sing dibayangke, pungkasane mati ngethok kothak, produk tetep kanthi sisipan putih ing njero.

11. 400 g kertu putih, CMYK +2 nyithak warna pantong, kanggo mesthekake yen warna kothak ora bias, lumahing ditutupi film matte, lampu kilat lokal UV, sawetara papan duwe efek cembung, bentuk umume kothak kasebut mulya lan elegan, luwih rukun.

12. 350 gram kertas bubuk, cetak warna pantong CMYK +2, warna permukaan kothak anteng lan padhang, kanggo njaga keseragaman warna, warna pantong sing digunakake ing sawetara panggonan, permukaan minyak matte, apa kertas asli utawa nyithak tinta bakal dikurangi, lan nglindhungi kothak, kanthi produk masang produk tetep.

13. Kertu putih 300 gram, cetakan warna pantong CMYK +2, koordinasi sing sampurna, kudu njamin warna saben seragam kothak, lumahing ditutupi film sentuhan alus, tangan krasa beda banget, UV lokal nyorot kepribadian produk, kanthi sisipan kumpul blister, mati pungkasan dipotong dadi kothak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK