Logo kustom Kertas Perhiasan Kertas Mewah Buatan Tangan kanthi kothak Laci Cincin Earring Jewellery

Katrangan singkat:

Organizer Kothak Perhiasan kanthi Kaca

Rincian Produk

Ukuran: Disesuaikan

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

Jewelry Box 1

Pabrik kothak perhiasan sing digawe lan digawe adhedhasar panemuan perhiasan. Interioré umume dirancang kanthi multi-jarak kanggo nyegah goresan sing ora perlu sing disebabake dening kontak perhiasan. Sawetara kothak perhiasan beda-beda ing struktur internal miturut bentuk lan bahan khusus. Panganggone kothak perhiasan utama, kanggo njaga perhiasan sing awet terus minangka efek tampilan anyar, nyegah bledug lan partikel ing udara ing korosi lan sandhangan ing permukaan perhiasan, lan uga menehi para kolektor perhiasan seneng banget.

Biasane diantrek karo bahan empuk lan ngemot serat anti-oksidasi lan anti-keausan kanggo nyegah nganggo perhiasan. Kunci utawa kunci kombinasi gaya sing cocog digunakake kanggo nglindhungi keamanan perhiasan. Kothak perhiasan kertas iki utamane kanggo bocah kanggo nglumpukake aksesoris cilik, mula ora ana kunci. Kothak perhiasan kertas, luwih ramah lingkungan, regane luwih disenengi. Desain pink uga selaras karo atine bocah wadon cilik, kaya-kaya nganggo kothak perhiasan iki, yaiku bocah cilik sing ayu. Sparrow box permata cilik iki cilik, nanging duwe kabeh fungsi sing dibutuhake:

Dirancang kanggo ngamanake lan nglindhungi dering sing larang regane, pad ring biasane kalebu serangkaian bantal spons flanelette bergaris. Saliyane dering, manset utawa anting uga dadi pilihan sing apik.

Anting-anting anting bolongan / anting-anting anting-anting digunakake kanggo ndandani lan nglindhungi aksesoris anting-anting. Biasane diwenehake bolongan anting-anting ing partisi kanggo nyekel anting-anting, utawa nganggo taline anting nggunakake posisi tutup kothak, utawa bantalan sing bisa dicopot kanthi bolongan anting-anting ing kompartemen.

Kertu tutup kupu kupu biasane flanelette karo kertu kupu dibangun ing kompartemen kanggo nutupi perhiasan larang regane. Kertu kupu mung bisa digunakake kanggo genggeman, nanging uga bisa digunakake kanggo mbungkus kalung dawa lancip kanggo nyegah geser acak; Utawa tumindak minangka lapisan, misahake trinket saka sisih ndhuwur.

Bungkus jam tangan / gelang Wrap dirancang kanggo ngamanake lan nglindhungi gelang utawa nonton.

Kait kalung digunakake kanggo ngamanake lan nglindhungi gelang kalung, biasane nganggo clasp utawa clasp. Ing ngisor iki biasane diatur nganggo kantong elastis sing mbukak kanggo nyekel kalung liontin.

Kubik dirancang kanthi macem-macem ukuran lan bentuk, supaya perhiasan larang regane bisa diselehake kanthi kapisah. Kalung sing dawa lan lancip biasane dirancang kanggo kalung, dene sing kothak dirancang kanggo gelang, bros, anting-anting, jepit rambut, manset lan aksesoris liyane gumantung saka ukuran lan warna.

Apa bocah cilik sing ora seneng kothak permata kaya iki?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita