Logo Khusus Kothak Cetak Grosir Kardus Kanthi Pita

Katrangan singkat:

Kothak Kado Kertas

Rincian Produk

Ukuran: 18 * 16 * 13cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

gift box 1

Nyithak, minangka macem-macem produk cetak, meh kebak pakean, panganan, omah, plancongan ing lapangan, lan uripe masarakat cedhak banget. Apa ukuran sekelompok bagean urip? Ora mung kanggo ndeleng manawa warna cetakan kasebut jumbuh karo sarat, nanging uga kanggo ndeleng manawa tinta langsung iki stabil. Dina iki, adhedhasar kothak hadiah iki, aku arep nuduhake sawetara faktor sing pengaruhe stabilitas warna tinta:

Efek visual warna tinta minangka salah sawijining faktor penting kanggo ngukur kualitas materi cetak. Werna tinta seragam, warna sing akurat lan padhang lan warna sing konsisten minangka syarat dhasar kanggo kualitas materi cetak. Pangerten sing bener babagan kualitas warna cetakan tinta iku penting banget kanggo kontrol akurat warna tinta cetak lan peningkatan mutu cetakan produk cetakan warna.

Suhu

Tetep suhu lan asor tetep penting kanggo njamin stabilitas tinta. Pencetakan nalika musim panas, amarga suhu sekitar luwih dhuwur, mula mesin cetak roller tinta bisa mindhah tinta kanthi luwih gampang, lan kanthi nambah wektu nyithak, ningkatake likuiditas tinta cetak, kanthi kondisi jumlah tinta sing padha, kualitas nyithak tinta bakal saya jero, mula ing proses pencetakan kanggo ndeteksi sinyal kerapatan, asring dibandhingake karo sampel sing ditandatangani, yen perlu bisa nyuda jumlah tinta kanthi bener, kanggo nyithak lan mlebu warna sampel.

Ing mangsa adhem, amarga suhu sekitar umume kurang, suhu kabeh bagean mesin kurang nalika mesin diwiwiti esuk. Operator percetakan kudu nindakake rong poin ing ngisor iki sadurunge miwiti nyithak.

Kaping pisanan, tingkatake suhu lan asor lokakarya supaya standar (suhu 20 ~ 24 ℃, asor 60% ~ 70%).

Kapindho, tinta panas utawa tambah aditif utawa tinta ing tinta, kanggo nambah mobilitas tinta, banjur boot.

Kanggo nglindhungi lingkungan, kothak hadiah iki njaga warna bahan baku, saengga suhune mung sithik pengaruhe.

 

Konsentrasi solusi banyu mancur

Saiki akeh printer sing nggunakake sistem versi pendhidhikan otomatis, nanging kanggo versi kanthi manual nambahake cairan pencet, printer mbutuhake personel operasi versi pendhidhikan sing apik sadurunge boot, iki amarga proses pencetakan kanggo nambah banyu lan alkohol lan tank banyu ing tengah dataran sawetara cairan versi pendhidhikan ing suhu lan konsentrasi beda-beda, gampang nyebabake cethane nganggo reged, nanging yen sampeyan pengin ngilangi kebutuhan reged ngambang kanggo nambah jumlah banyu, banyu tinta bakal nambah lan dadi luwih entheng.

Kajaba iku, konsentrasi larutan banyu mancur kudu nyukupi sarat cetak, sing bisa diukur nganggo kertas uji pH utawa meter konsentrasi. Yen konsentrasi gedhe banget, tinta ing kasus kasebut uga ora memenuhi syarat, lan tinta bakal diemulsi kanthi cepet; Lan yen konsentrasi sampeyan sithik banget, jumlah banyu sing ditambahake ing bagean urip sing reged gedhe bakal diilangi, lan sawise nyepetake pencetakan, ngambang reged bakal gampang katon ing posisi cangkem, nambah tinta banyu bakal cethek, mbentuk siklus ganas, nggawe stabilitas warna tinta ora bisa dikendhaleni.

 

Kontrol jumlah tinta

Preinking sadurunge nyithak penting banget. Sawise warna tinta diatur, conto cetakan standar, uga dikenal minangka sampel tapak asta, kudu dicithak dhisik, banjur digantung ing meja sampel.

Iki mbutuhake kita nindakake rong perkara ing ngisor iki sadurunge nyithak:

Kaping pisanan, sadurunge tinta kanggo nyuda jumlah banyu, amarga beda kerapatan tata letak beda, kebutuhan banyu bakal beda.

Kapindho, kapadhetan lapangan batang sinyal kudu ana ing kisaran standar (kanggo nyithak warna papat, Y yaiku 0,85 ~ 1.10, M yaiku 1,25 ~ 1.50, C yaiku 1,30 ~ 1.55, K yaiku 1,40 ~ 1,70).

Alesan kanggo mesthekake rong poin ing ndhuwur yaiku yen jumlah tinta bagean urip pungkasan gedhe banget, lan bagean urip saiki sithik banget, lan banyune ora dikurangi sadurunge tinta dipasang, mula warnane teken kasebut dudu warna tinta sing normal, lan mesthi bakal diganti sajrone nyithak. Dadi jumlah tinta ing tata letak ora bakal entek, alon-alon bakal di bangun ing gulungan lan emulsif, ing roller banyu sawise rereget ngambang angel diilangi, lan nyithak jumlah penyemprotan bubuk sing padha bakal lengket. Operator liwat rotasi roller tinta sing kedadeyan nalika swara "yi yi", utawa tinta roller ink lan mengkilap bisa ngatasi kahanan kasebut.

Dadi kapten pencetakan sadurunge sampel tandha kudu nggawe pakulinan banyu sing nyuda, diamati ing proses nglakokake versi kertas lan cangkem tinta diao anane tinting, nganti nambah banyu kanthi bertahap ngilangi reged ngambang, banjur sinyal Kapadhetan selaras karo standar, tinta kasebut salaras karo makna nyata, "kanthi standar tinta minimal dicithak lan cetakan banyu minimal" teori, urip iki bakal gampang banget ditindakake stabilitas tinta, gampang dikontrol.

Kajaba iku, kothak hadiah iki ora duwe cetakan, nanging kita bisa ngatur macem-macem kothak hadiah miturut persyaratane para pelanggan, macem-macem jinis kothak lan warna-warni, nyithak kanthi tliti mriksa warna tinta, yaiku produksi pungkasan kepuasan pelanggan kahanan sing dibutuhake ing kothak hadiah.

 

Kacepetan nyithak

Titik iki mbukak liwat stabilitas tinta ing saindenging, amarga mung ing kertas feida stabil ing sangisore stabilitas, warna bisa tetep stabil. Yen panganan lan pangaturan sing ora bener, mobil kosong lan mboseni, lan kalorone bisa nyebabake tinta ora stabil, bakal akeh sampah kertas, yen kertas offset gedhe elektrostatik (kertas umume umure 100 g / m2), gampang ditampilake doyo lan kertas regulasi tinimbang ngenteni kedadean, kudu mikir sawetara cara kanggo nambah asor udhara, diselehake ing ndhuwur feed kertas feida, ngilangi rod logam elektrostatik supaya bisa ngilangi listrik statis kertas.

 

Kinerja tinta

Kualitas bagean urip beda-beda, lan printer bisa uga duwe telu utawa luwih tinta kanggo mesin cetak (bagean urip sing ora nuntut biasane tinta sing luwih murah, dene sing luwih larang diimpor). Kapten kanggo nggunakake ciri tinta duwe pangerten rinci lan penguasaan.

Kayadene tinta garing sing cepet ing kasus klien kayata downtime utawa interval interval, garing kanthi cepet, tinta cetak bakal ngasilake cahya maneh, lan ing macem-macem musim, kahanan suhu sing beda, tinta kasebut bakal nggambarake viskositas sing beda, mula kapten kudu miturut kanggo kinerja tinta sing beda-beda, bahan tambahan doping utawa minyak garing, utawa kanthi ngontrol suhu lan asor kanggo ngontrol viskositas tinta.

Akeh pabrikan sing ngasilake tinta, nanging mung tuku tinta merek. Akeh kothak hadiah nggunakake warna pantone ing desaine. Sawetara warna sensitif banget lan bakal ngasilake beda warna miturut owah-owahan lingkungan.

 

Kualitas kertas

Kualitas kertas duwe peran penting ing stabilitas tinta cetak. Yen sampeyan nemoni kualitas sing kurang, gampang ngeculake kertas, ora preduli carane ngontrol, ora bisa njaga stabilitas tinta. Yen kertas ora bisa diganti, langkah-langkah ing ngisor iki bisa ditindakake.

1) Usap sisih kertas nganggo kain lembab kanggo nyopot pinggir wol kertas sing disebabake saka piso ngethok.

2) kanggo nambah jumlah aditif sing pas ing tinta bakal dicopot, supaya viskositas dikurangi, tinta ing wol kertas adhesif kemul bakal luwih apik.

3) Nalika jumlah bagean urip akeh, urutan warna kuwalik dianggep (tanpa kena pengaruh warna pungkasan). Tinta cilik dilebokake ing sisih ngarep lan tinta gedhe dilebokake ing klompok warna mburi. Kanthi cara iki, nalika klompok kertas pisanan utawa nomer loro dicithak nganggo tinta cilik lan layar cahya wis dilebokake, fenomena rambut rontog ing ndhuwur kertas bakal saya apik.

4) Kurangi tekanan pencetakan, cukup rencanakake wektu ngresiki kemul, sawise saben kemul ngresiki, lebokake luwih akeh kertas (ora ana sisih cetak sing diadhep) kanggo nyithak sidhang, sing bakal nyebabake proses nyaring tinta sing luwih entheng, mula yen tingkat penolakan mudhun.

Kajaba iku, papan kertas lan kertas kraft sing digunakake ing kothak hadiah iki dituku dening pabrikan sing wis kerja bareng karo kita pirang-pirang taun. Kualitas kertas ora katon ing njaba, utamane papan abu-abu, katon apik ing njaba, nanging intine ora apik. Dadi, kita mung tuku bahan baku saka pabrikan sing dipercaya. Sawise kabeh, kanthi rusak lingkungan, kesadharan masarakat babagan perlindungan lingkungan saya kuat. Mung kothak hadiah sing apik sing pantes dikirim menyang kanca lan sedulur.

  • Desain warna asli.
  • Tansah warna asli kothak hadiah, luwih ramah lingkungan.
  • Obyek tanpa alangan.
  • Ora ana partisi ing kothak hadiah, dadi sampeyan bisa nyelehake hadiah ing papan sing sampeyan karepake.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita