Kothak hadiah bentuk bunder sing dikustomisasi kanthi kothak pesawat berkualitas tinggi

Katrangan singkat:

babak  kothak hadiah

 

Rincian Produk

Ukuran: 30 * 30 * 20cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: telung pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 17 Kanggo dirembug

Detail Produk

5

Desain kemasan minangka eksplorasi aktif ing jagad kanthi pangerten visual minangka pusat lan papat indera liyane minangka pambantu. Ing panguripan, saben komoditas menehi pancingan kanggo ngrungokake wong kanthi cara sing beda-beda, nyebabake kepinginan kanggo tuku. Bisa diarani manawa pesona kemasan minangka masarakat modern sing nggunakake "panca indera" kanthi cara pemasaran sing luwih apik. Dina iki, ayo ngobrol babagan desain kemasan liwat kothak hadiah babak iki:

Visi minangka pusat seni lan desain, kanthi pusat desain seni visual bisa dideleng ing endi wae, warna desain kemasan, grafis, teks, bentuk, lan liya-liyane, adhedhasar visual minangka pusat desain, liwat elemen visual lan panggunaan lan kombinasi sing cukup, saengga bisa narik minat konsumen, nggawe minat konsumen, ngrangsang konsumen supaya tuku. Antarane elemen visual kemasan kasebut, warna, minangka elemen visual sing paling penting, wis dadi wujud basa sing penting kanggo para desainer.

Lan desain kothak hadiah, asring ora butuh teks banget, kaya kothak hadiah bunder iki, ora ana tembung. Sawetara kothak hadiah uga bakal dicithak nganggo tembung sing sederhana, kayata salam utawa ekspresi katresnan.

Werna bisa nggawe wong ngasilake asosiasi sing konkrit lan abstrak, kayata warna sing anget nggawe wong mikir srengenge, geni, utawa barang-barang sing agresif, lan warna sing adhem bisa nggawe wong ana gandhengane karo banyu, hawa, mikir kualitas kepribadian sing rasional lan tenang.

Kothak hadiah iki abang padhang, warna sing anget bisa narik kawigatene para konsumen, ing visual supaya bisa narik kawigatene para konsumen.

Kapindho, hubungan antara unsur visual lan aspek ekonomi lan budaya konsumen nuduhake manawa konsumen sing beda duwe katrampilan ekonomi lan level budaya lan pendhidhikan sing beda. Apresiasi kaendahan lan kualitas urip beda-beda, dibayangke nalika nampa warna lan unsur visual liyane, bakal ana prabédan gedhe. Mula, desain kemasan kudu ati-ati banget kanggo milih elemen warna, grafis lan tekstur sing cocog.

Pungkasan, hubungane antarane unsur visual lan lingkungan urip konsumen tegese paket kasebut mesthi ana ing lingkungan urip konsumen tartamtu. Mula, warna lan tekstur maneka warna artikel panggunaan saben dinane sing ana gandhengane karo paket kasebut kudu dipikirake ing desain paket kasebut, supaya gambar kemasan kasebut visual kanthi sejajar karo lingkungan urip konsumen.

Akeh desain kothak hadiah, kudu ngandhakake konten sing bakal diwenehake menyang konsumen liwat desain kasebut. Sawetara kothak hadiah, nanging gampang banget, kayata bentuk kothak sing gampang lan umum, utawa nggunakake warna sing padhet, uga nggawe kothak hadiah dadi klasik lan awet. Kaya kothak hadiah bunder iki, desain sing sederhana ora bisa ndhelikake ati sing menehi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK