Koleksi meja tulis khusus sing disesuaikan karo majalah bergelombang

Katrangan singkat:

Odiganti maneh Magazine File Box

Rincian Produk

Ukuran: Disesuaikan

Tipe Kertas: Bergelombang

Kandel: E flut

Rincian Kemasan: limang tas ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

3

Corrugated file majalah box mung salah siji saka pirang-pirang filebox. Iki minangka kothak mbukak sing umume digunakake para pekerja kantor kanggo panyimpenan lan klasifikasi. Gampang nyimpen lan njupuk file.

Ana akeh dokumen ing kantor. Sawetara iku penting lan asring digunakake. Ana referensi, kadang diarani; Sawetara arang banget dibutuhake lan biasane meneng. Yen kabeh dokumen kasebut disusun, dokumen bakal dadi ora teratur lan ora gampang dideleng. Iki rak file mlebu.

Kita kudu kabeh jinis klasifikasi dokumen, miturut pentinge lan frekuensi panggunaan ing file ing kompartemen sing beda-beda, lan label sing cocog, kayata: ngandhani file kelas, file data, kanggo file rekaman lan arsip file, lsp., dadi sing kita gunakake uga bakal katon sekilas, temokake file sing dibutuhake dhisik, bisa nambah efisiensi karya kita. Sanalika, rak file sing apik uga bisa nuduhake rasa lan kualitas kerjane, lingkungan sing apik uga bisa nambah semangat kerja.

Miturut materi kasebut, rak file bisa dipérang dadi telung kategori ing ngisor iki:

1: Kothak file majalah bergelombang. Kothak file majalah bergelombang duwe rega lan perlindungan lingkungan sing luwih apik, sing populer ing pasar Eropa lan Amerika.

2: Rak file plastik, kualitas ringan rak file iki, regane apik banget, ngenggoni pasar paling gedhe, nanging bahan rak file iki ora kuwat, gampang dibedhah;

3: Rak file kayu, rak file iki katon apik lan loman, lan awet. Sangat disenengi para pekerja kantor;

4, Bingkai file besi, struktur bingkai file bisa dipercaya lan kuwat, bakal menehi wong roso resik lan apik.

Bahan, pola lan ukuran bisa disesuaikan miturut syarat tamu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita