tutup kothak kothak panyimpenan omah sing bergelombang kothak kertas kompartemen

Katrangan singkat:

bergelombang kaos kaki kothak panyimpenan

Rincian Produk

Ukuran: 35 * 35 * 35cm

Tipe Kertas: bergelombang

Kandel: E flut

Rincian Kemasan: rong tas ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 17 Kanggo dirembug

Detail Produk

socks paper storage box 1
2

Takeaway: yaiku milih bahan kemasan sing cocog, desain kemasan kanthi nggunakake teknologi sing cerdas, kanggo pengepakan barang saka model struktur kontainer lan kaendahan desain dekorasi kemasan, nganti warna kemasan, wujud, bahan lan sapanunggalane desain basa, menehi komoditas kapribadian unik, nanging uga nggawe gambar visual sing sampurna kanggo item kasebut, minangka prasyarat kanggo konsumen milih kualitas gandum saka gandum, nuduhake desain kemasan ing makalah iki, limang poin lan telung komponen utama , konten kanggo referensi kanggo kanca-kanca Huaguang. Kita uga nyoba ngrusak kothak panyimpenan kaos sikil bergelombang liwat artikel iki.

Desain kemasan minangka proyek sing sistematis, sing mbutuhake prosedur lan cara ilmiah lan tertib kanggo nggayuh kemasan sing sukses lan nggedhekake bathi nalika produk dilebokake ing pasar. Mung gunakake posisi strategi kemasan produk sing akurat, liwat interpretasi lan presentasi desain kemasan produk sing sukses lan kombinasi konsep pemasaran perusahaan sing sampurna, supaya bisa ngrancang. Kothak panyimpenan kaos kaki bergelombang dudu proses sederhana saka desain nganti produksi lan pungkasane diwenehake marang konsumen.

1. Lima poin utama desain kemasan

Fungsi kemasan yaiku kanggo nglindhungi barang, ngirim informasi komoditas, trep kanggo digunakake, trep kanggo ngeterake, ningkatake penjualan. Minangka subyek sing komprehensif, kemasan duwe sifat dobel kanggo nggabungake komoditas lan seni. Desain kemasan sing sukses kudu duwe limang poin utama ing ngisor iki:

(1) Kesan rak

(2) Maca

(3) Pola tampilan

(4) Kesan merek dagang

(5) Deskripsi fungsi lan fitur

Aku rumangsa yen kothak panyimpenan kaos kaki bergelombang menehi kabeh wong apik banget, ijo sing padhang yaiku nada masal, cocog karo kluwarga kanggo panyimpenan sing digunakake, nyenengake lan nyenengake.

2. Unsur tampilan unsur konstituen

Faktor penampilan yaiku tampilan permukaan tampilan kemasan komoditas, kalebu ukuran, ukuran lan bentuk permukaan layar. Ana telung wujud sing bisa dideleng ing saben dinane, yaiku wujud alami, wujud gawean lan bentuk ora disengaja. Nanging nalika nyinaoni wujud produk, kita kudu nemokake formulir sing bisa ditrapake kanggo properti apa wae, yaiku kanggo nggambarake rutinitas umum, lan diarani bentuk abstrak.

Kita ngerti manawa konstitusi wujud minangka unsur wujud, utawa iki minangka unsur wujud, bentuk sing terus berubah sing digawe kanthi cara lan aturan tartamtu. Formulir kasusun saka poin, garis, pesawat lan awak. Bentuk kemasan utamane kalebu silinder, kuboid, kerucut, macem-macem bentuk lan kombinasi bentuk sing gegandhengan, uga macem-macem bentuk sing digawe kanthi potongan beda. Kebaruan formulir kemasan duwe peran sing penting banget ing pandhuan visual konsumen, lan bentuk visual sing unik bisa nggawe konsumen duwe kesan banget kanggo nyithak. Desainer kemasan kudu ngerti karakteristik elemen wujud lan ekspresine, lan njupuk iki minangka bahan kanggo nyebutake kaendahane bentuk kasebut.

Nalika ngelingi elemen tampilan desain kemasan, kita uga kudu ngerti saka Angle saka hukum kaendahan resmi. Miturut prinsip kaendahan formal desain kemasan sing digabung karo karakteristik fungsi produke dhewe, macem-macem faktor bakal digabung sacara organik lan alami kanggo entuk gambar desain gabungan sing sampurna.

Kothak panyimpenan kaos kaki bergelombang iki awujud tutup lan pangkalan. Lebokake digawe saka bergelombang, sing dibagi kothak gedhe dadi kothak cilik sing cocog kanggo kaos kaki. Kothak jinis iki luwih disenengi pelanggan.

3. Unsur-unsur komposisi

Komposisi minangka gambar lengkap merek dagang, grafis, teks lan kombinasi ing permukaan tampilan kemasan komoditas. Kombinasi saka papat sisih kasebut menehi efek kemasan sakabehe. Komposisi desain produk saka unsur merek dagang, grafis, teks lan warna panggunaan sing bener, cocog, apik, bisa diarani karya desain sing apik banget.

Desain merek dagang:

Merek dagang minangka simbol, yaiku perusahaan, institusi, komoditas lan saben gambar simbol panyiapan. Merek dagang kalebu politik, ekonomi, sistem hukum, seni lan bidang liyane. Karakteristik merek dagang ditemtokake dening fungsi, bentuk. Kepengin ngandharake konten sing sugih kanthi wujud sing luwih gampang lan umum ing papan sing cukup cilik, lan ing wektu sing padha mbutuhake pengamat ngerti makna batin kasebut ing wektu sing cukup sithik. Umume, merek dagang bisa dipérang dadi telung wujud: merek dagang teks, merek dagang grafis lan kombinasi teks lan grafis. Desain merek dagang sing sukses kudu dadi produk gabungan ekspresi kreatif kreatif. Kreativitas minangka sintesis, analisis, induksi lan generalisasi konsep tartamtu miturut syarat desain. Liwat mikir filosofis, konsep desain diowahi saka ekspresi abstrak dadi desain gambar konkrit.

Desain grafis:

Gambar dekorasi kemasan utamane nuduhake gambar produk lan gambar dekorasi tambahan liyane. Grafis, minangka basa desain, yaiku nuduhake elemen internal lan eksternal gambar lan ngirim informasi menyang konsumen kanthi gambar visual. Kanggo tujuan kasebut, posisi desain grafis sing akurat banget kritis. Proses posisi yaiku proses akrab karo kabeh konten produk, kalebu sifat barang, merek dagang, arti jeneng produk lan status quo produk sing padha lan akeh faktor liyane sing kudu dingerteni lan ditliti.

Grafis bisa dipérang dadi grafis fisik lan grafis hiasan ing babagan ekspresi.

Grafis fisik

Panggunaan teknik lukisan, fotografi, lsp. Lukisan minangka wujud utama desain dekorasi kemasan, miturut konsep umume kemasan kebutuhan kanggo nggambar gambar, kanggo barang. Yen dibandhingake karo potret fotografi, nduweni ciri kebebasan pilihan, refinement lan generalisasi. Lukisan minangka sarana publisitas, kecantikan lan adol barang. Nanging, kemasan komersial komoditas nemtokake manawa desain kudu nyorot gambaran nyata saka komoditas kasebut lan menehi gambaran intuitif marang konsumen. Mula, fotografi minangka cara paling apik kanggo ngandharake citra visual sing nyata lan intuisi ing desain kemasan lan dekorasi.

Grafis hiasan

Dipérang dadi teknik ekspresi ekspresi lan abstrak. Tokoh figuratif, mujur nengen, kewan utawa tanduran bisa digunakake minangka grafis simbolis kanggo makili konten lan sifat paket kasebut. Teknik abstrak digunakake kanggo sikat rambut freehand, nggunakake titik abstrak, garis, pola bentuk geometri rai, potongan warna utawa efek tekstur kanggo mbentuk gambar, ringkes, kendel, duwe roso bentuk, uga dadi teknik ekspresi utama dekorasi kemasan. Umumé, wujud konkrit lan ekspresi abstrak ora diisolasi ing desain kemasan lan dekorasi, nanging digabung karo siji liyane.

Penyatuan konten lan wujud dialek yaiku aturan umum ing desain grafis, ing proses desain, miturut kabutuhan konten grafis, pilih teknik perwakilan grafis sing cocog, kanggo nggayuh kesatuan formulir lan konten ing desain grafis, nggawe nggambarake semangat jaman, gaya etnik sing ditrapake, ekonomi, karya desain dekorasi sing apik minangka syarat dhasar para desainer kemasan.

Kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang iki kalebu panyimpenan kluwarga. Mula, desaine ora prelu nyorot sifat merek dagang, nanging kudu nggatekake desain grafis. Panganggone motif Natal ndadekake kothak katon kepenak banget. 

Desain warna

Desain warna duwe posisi penting ing desain kemasan. Werna minangka faktor penting kanggo nyantikake lan nyorot produk. Panganggone warna kemasan yaiku konsep desain gambar kabeh, komposisi raket banget. Syarat warna kemasan flatness, homogenization, iki warna filter, nyaring dhuwur rangkuman. Iki adhedhasar asosiasi masarakat lan pakulinan warna, tingkat gedhe banget lan warna minangka sarana seni kemasan. Sanalika, warna paket uga kudu diwatesi karo proses, bahan, panggunaan lan area sales.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita