warta

  • Color Changes of Screen Printing, are these Factors Paid Attention to?

    Owah-owahan Warna Layar Printing, Apa Faktor Iki Digatekake?

    Takeaway: layar sutra minangka Pabrik bahan packaging Kosmetik proses printing grafis banget umum, liwat kombinasi tinta printing, layar printing layar, peralatan printing layar, nggawe tinta liwat grafis ing bagean bolong ditransfer menyang substrat, ing...
    Waca liyane
  • This Time, We’re going to Focus on Color Difference

    Wektu iki, Kita bakal Fokus ing Beda Warna

    Ana prabédan warna tartamtu ing prakara sing dicithak, kita mung bisa nggawe prakara sing dicithak cedhak karo warna rancangan desain miturut pengalaman lan pertimbangan tartamtu.Dadi, kepiye carane ngontrol prabédan warna, nggawe produk percetakan cedhak karo warna rancangan desain?Ing ngisor iki nuduhake carane ...
    Waca liyane
  • The  Characteristics  and  Advantages of  Shrink Film Label and the Principle of Material Selection

    Karakteristik lan Kaluwihan Label Film Shrink lan Prinsip Pamilihan Bahan

    Label nyilikake banget adaptasi, plastik, logam, kaca lan wadhah kemasan liyane bisa dihias, nyilikake label lengen film amarga kombinasi pola kualitas lan model sing khas, luwih populer ing pasar.Makalah iki nggambarake karakteristik lan kaluwihan ...
    Waca liyane
  • Application of Pearlescent Pigment in Cosmetic Packaging Materials

    Aplikasi Pigmen Pearlescent ing Bahan Kemasan Kosmetik

    Pambuka: Umume kosmetik minangka barang konsumen sing duwe nilai tambah dhuwur, lan tampilan produk duwe pengaruh gedhe ing psikologi para panuku.Mula, pabrikan kosmetik biasane nggawe kemasan kosmetik sing apik banget, nggumunake.Mesthine, iki uga menehi syarat sing luwih dhuwur ...
    Waca liyane
  • Dampak Ink ing Printing Gloss

    Pambuka: Gloss saka prakara dicithak nuduhake derajat sing kemampuan bayangan saka lumahing materi dicithak kanggo cahya kedadean cedhak karo kemampuan bayangan specular lengkap.Gloss saka materi dicithak utamané ditemtokake dening faktor kayata kertas, tinta, tekanan printing lan ...
    Waca liyane
  • Enem Tips kanggo Desain Packaging

    Kualitas desain kemasan ora padha karo kualitas perusahaan, nanging konsumen bakal duwe konsep preconceived, yen perusahaan ora menehi perhatian marang desain kemasan, sing bakal menehi perhatian marang kualitas produk?Ora bisa dipungkiri yen kualitas minangka sing paling penting ...
    Waca liyane
  • On the Quality of Printed Matter, These Factors Should be Noted

    Ing Kualitas Printed Matter, Faktor-faktor Iki Perlu Dicathet

    Pambuka: Printed prakara kanggo nuduhake sawijining Nilai liwat lumahing teks lan teks imprinting, cahya ing lumahing prakara dicithak ditutupi karo lapisan saka lapisan transparent colorless, sawise gawe tingkat, pangatusan ing lumahing prakara dicithak kanggo mbentuk lancip. lan seragam transparan ...
    Waca liyane
  • Do You Know How to Improve the Quality of Color Box Printing?

    Apa Sampeyan Ngerti Cara Ngapikake Kualitas Pencetakan Kotak Warna?

    Pambuka: Gambar njaba barang ing kompetisi pasar sengit dadi liyane lan liyane penting, kothak werna amarga saka dhuwur-bahan sawijining, alus, ayu dadi pilihan sing paling apik kanggo gambar external packaging barang, kothak werna ora mung bobot entheng. , gampang digawa, amba rang ...
    Waca liyane
  • What Should Be Considered In The Aesthetic Thinking Of Packaging Design?

    Apa sing kudu dipikirake ing Pemikiran Estetika Desain Kemasan?

    Abstrak: Ing desain kemasan merek, kaendahan artistik lan kaendahan fungsional desain kemasan kudu dadi hubungan sing manunggal organik, kaendahan fungsional minangka premis lan dhasar kaendahan seni, kaendahan seni lan kaendahan fungsional.Makalah iki nerangake hubungan ...
    Waca liyane
  • From material selection to printing to finished product, this is how shrink film labels are produced

    Saka pilihan materi kanggo printing kanggo produk rampung, iki carane shrink label film diprodhuksi

    Pambuka: Kemampuan adaptasi label film nyusut banget kuwat.Bisa dihiasi kanggo plastik, logam, kaca lan wadhah kemasan liyane.Label lengan film nyusut luwih populer ing pasar amarga bisa nggabungake pola kualitas lan wujud sing khas.Artikel iki nuduhake ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan aditif tinta umum?

    Amarga beda gedhe ing suhu lingkungan printing lan asor, kahanan proses saka sifat lan printability beda, saben jinis pigmen tinta, link digunakake dening proporsi materi lan materi Isi meh pancet, yen isih ora bisa ketemu requirement saka t...
    Waca liyane
  • Telung dimensi Hot Stamping Quality Control Points lan Cacat Perawatan

    Stamping panas telung dimensi minangka kombinasi saka efek pressing bump lan hot stamping, sing nduweni efek anti-pemalsuan lan artistik sing apik, saengga wis akeh digunakake.Nanging kontrol kualitas saka telung dimensi hot stamping masalah relatif Komplek.Makalah iki nggambarake kanthi ringkes ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2