• head_banner_01

Titik Kontrol Mutu Stamping Panas lan telung dimensi lan Perawatan cacat

Stamping panas telung dimensi minangka gabungan efek saka penekan bumel lan stamping panas, sing duwe efek anti-pemalsuan lan seni sing apik, mula wis digunakake kanthi akeh. Nanging kontrol kualitas stamping panas telung dimensi minangka masalah sing cukup kompleks. Tulisan iki ringkes nggambarake titik kontrol kualitas stamping panas tiga dimensi lan proses cacat, konten kanggo referensi kanca:
 
Kualitas Stamping Panas telung dimensi
1
Wenehake karakteristik material anodized lan plate kanthi lengkap, saengga peralatan, bahan, lingkungan, suhu, tekanan, kacepetan lan faktor liyane banjur dicithak ing antarane kombinasi kombinasi sing apik, pambentukan keseimbangan proses sing paling apik, lan pungkasane ngasilake produk stamping panas telung dimensi sing memuaskan.
 
Edisi Pers Panas
2
Dibandhingake karo piring perunggu biasa lan piring embossing, proses produksi plate stamping panas telung dimensi nggunakake papan sing padha, lan ana bedane beda. Amarga stamping panas telung dimensi minangka stamping utawa press press kanggo ngrampungake proses, dadi versi stamping panas tinimbang standar kualitas plate stamping lan embossing sing panas luwih dhuwur, persyaratan nggawe piring luwih ketat, prosese luwih rumit. , contone, versi bronzing biasa ing ngisor ngisor iku rata, ora perlu digawe khusus, lan stamping panas telung dimensi amarga nggawe pola relief telung dimensi, dadi versi tekanan panas ing sisih ngisor kudu dadi versi panas sing cocog karo cetakan cetakan lanang, yaiku tekanan panas ing sisih istirahat ing sisih ngisor die kudu diangkat, lan dhuwure benjolan lan tekanan panas cocog karo versi jerone reses.
Pelat stamping panas berkualitas tinggi minangka basis penting kanggo njamin kualitas produk stamping panas telung dimensi. Versi pencet panas kudu digawe saka bahan logam bermutu, umume digawe saka piring tembaga kanthi ukiran laser. Baja tahan karat uga produksi versi stamping panas saka bahan sing apik banget, amarga permukaan sing alus banget, dibandhingake karo versi tembaga, versi stamping panas stainless steel saka glossiness teks stamping panas lan definisi luwih dhuwur, efek cekung lan cembung meksa uga luwih apik.
Amarga versi pencet panas dioperasikake kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, cacat cilik sing ora jelas ing kahanan normal bisa uga mengaruhi kualitas produk. Mula, ing versi kontrol panas sing penting kudu ngupayakake keunggulan, supaya bisa ngilangi masalah sing didhelikake saka sumber.
Umumé, versi pencet panas kudu kandel, pola, ngukir teks kanthi cetha, jero kanthi konsisten; Pati ngisor kudu rata tanpa goresan, ukurane padha, ora retak, kebak kenceng; Versi pencet panas lan mati ing ngisor ora bisa ditemokake kanthi deformasi mripat, ambruk, gelembung, bolongan, lan cacat liyane.
 
Aluminium Elektrokimia
3
Kualitas anodisasi langsung nemtokake tampilan produk stamping panas telung dimensi. Kualitas aluminium anodized sing kualitase ora kudu bintik-bintik sing padhang, bintik-bintik peteng utawa lapisan laser, lapisan pelindung permukaan alus lan transparan, ora ana kabut lan abu-abu. Nalika pamriksan cahya anodized, mesthine ora ana bintik-bintik putih sing katon, bintik-bintik kotor, titik lem, bolongan pasir lan cacat kualitas liyane.
Saliyane kinerja penampilan, kinerja panas oksida aluminium sing cocog uga penting banget. Iki minangka salah sawijining faktor sing bisa nyebabake kualitas stamping panas, lan adhesi, gaya peeling lan resistensi pengaruh ditemtokake langsung dening kinerja stamping sing panas. Supaya aluminium elektrokimia paling apik bisa nuduhake kinerja panas sing optimal, ora mung kudu milih kertas, tinta, minyak ringan, lapisan kimia, kanthi tliti, kayata pernis uga menehi katrangan karo proses proses stamping panas kayata suhu, kacepetan, tekanan kanggo nyetel cukup , uga kudu nyoba panas sadurunge produksi massal, supaya bisa ngasilake nalika produksi massal.4
Saliyane negesake sifat ironing sing cocog karo aluminium anodized kanthi setrika uji coba, instrumen utawa tape khusus uga kudu digunakake kanggo nyoba kekuwatan kulit, resistensi pengaruh lan sifat liyane saka aluminium anodized. Yen kekuwatan kulit aluminium anodized iku sithik banget, ing proses transfer stamping panas bisa uga katon ngeculake aluminium utawa ngirim masalah sing ora apik; Kosok baline, anodized angel ditransfer kabeh, stamping panas ora katon amarga kesalahan kualitas. Yen resistensi pengaruh anodize kurang, masalah ngeculake aluminium bakal kedadeyan nalika proses cekung cekung lan cembung, lan kinerja produk rampung minangka bagean stamping panas sing durung lengkap lan rusak. Mula, langkah utama kanggo ngrampungake proses stamping telung dimensi aluminium, ora lengkap, umplung, misahake lapisan lan cacat kualitas liyane yaiku nangkep macem-macem sifat aluminium anodisasi. Ing produksi stamping paket rokok rokok telung dimensi, aluminium anodized laser holografik kanthi resistensi suhu dhuwur lan anti-pemalsuan umume dipilih. Aluminium anodized jenis iki nduweni kekuatan pil lan resistensi dampak sing apik, ora gampang deformasi, lan cocog kanggo kinerja stamping panas, saengga bisa njamin kualitas produk rampung kanthi efektif.
 
Kajaba iku, kanggo posisi telung dimensi stamping panas kadohan piring anodized kudu konsisten, ora bisa ngluwihi kesalahan parameter langkah sing disetel (kesalahan <0.1mm). Amarga ing pitungan langkah stamping sing panas, jarak plat dadi titik pelacak mata laser, sanajan mung ana kesalahan cilik, sawise akeh panekan panas, kesalahan kumulatif bakal kaget banget, kadang nganti puluhan sentimeter, nyebabake akeh sampah material, mula jarak plat sing anodized kudu dikontrol kanthi ketat.
 
Poin Operasi
5
Ing proses produksi stamping panas telung dimensi, saka "panas" lan "tekanan" rong aspek kontrol kualitas, kanggo nyegah adhesi sing kurang, narik tinta, stamping panas dudu cacat bermutu; Kanggo mbenerake leleh panas adhesif aluminium oksida lan tinta, varnis, varnis ing antarane hubungan afinitas; Uga kudu nyiyapake titik kontrol kualitas ing mesin cetak, mbayar manungsa waé kanthi tliti babagan jumlah tinta, efek pangatusan tinta, jumlah penyemprotan bubuk ing proses penet panas, lan kontrol sing ketat, kanthi tepat ngrampungake masalah kualitas.
 
Kontrol Suhu
Kanggo peraturan suhu minangka titik utama kontrol kualitas stamping panas telung dimensi, kontrol ketat wektu preheating, lan priksa manawa suhu mundhak, kisaran tiba lan stamping cepet supaya sinkronisasi. Jumlah lapisan adesif nyawiji panas anodisasi sithik banget, mula yen nampa penyimpangan ing panas stamping panas, bakal langsung nyebabake kualitas transfer aluminium anodisasi. Kajaba iku, lapisan lapisan anodized lapisan aluminium logam uga lancip banget (kekandelan mung 1 ~ 2μm), lan sensitif banget karo perubahan suhu, mula kita kudu ngontrol suhu stamping sing tliti kanthi tliti.
Nanging angger-angger suhu ora gampang dikontrol, mula ing proses produksi nyata, asring amarga fluktuasi suhu stamping panas lan sawetara masalah kualitas. Contone, suhu stamping panas banget sithik, leleh lem panas anodized ora cukup, gampang banget kanggo stamping panas, versi tempel, stamping panas, rambut lan cacat kualitas liyane; Nalika suhu stamping panas banget, permukaan lapisan aluminium anodized bakal lebur, bakal ana kedadeyan splashing, nanging uga ngasilake perubahan warna, kabut permukaan, ora ana gloss laser lan cacat kualitas liyane. Kajaba iku, umpluk, aluminium, peeling lan kesalahan liyane lan kontrol suhu stamping panas duwe sesambungan sing apik, produsen kudu adhedhasar kinerja spesifik kualitas kesalahan kanggo nyetel suhu stamping sing panas.
 
Kontrol tekanan
Kanggo nggawe produk stamping panas telung dimensi lan produk cekung cekung lan efek cembung saka efek cekung lan cembung bisa dibandhingake, perlu kanggo njamin efek stamping panas ing wektu sing padha, kualitas kontrol tekanan cekung lan cembung. Amarga stamping panas telung dimensi rampung ing wektu sing padha lan pencet proses cekung lan cembung, ukuran tekanan ora mung mengaruhi adhesi anodida, nanging uga ana hubungane karo efek cekung pers lan cembung, kadang-kadang bisa uga ana kontradiksi sing ora bisa diselarasake ing antarane loro. Contone, tekanan nyetel luwih gedhe, sampeyan bisa nambah adhesi anodisasi ing kertas, apik kanggo stamping panas, nanging nalika proses kerusakan pers lan kerusakan kertas bisa uga ana.
Mula, kanggo nggayuh efek stamping panas sing paling apik kanthi dhasar ora ngremukake kertas, prelu nyetel tekanan kanthi tliti, lan nyetel ketinggian tata letak panas sing panas, kalibrasi akurat saka ngisor cekung lan ngisor cembung, kanggo priksa manawa kabeh versi pencet panas lan dhuwur mati ing ngisor, rata-rata konsisten. Kajaba iku, nanging uga kanggo mriksa kualitas pelacakan mati ing ngisor, utamane ing ngisor ngisor kena pengaruh puluhan ewu kali resistensi dampak, kudu diwenehi perhatian khusus kanggo mriksa derajat deformasi lan kateguhan die ngisor, lan panggantos tepat ing ngisor sing rusak ing wektu sing tepat.
 
Penanganan Kesalahan
Ing proses produksi stamping panas telung dimensi, kesalahan kualitas bisa uga ana sawayah-wayah, lan kudu ditangani kanthi tepat wektu. Antarane, lan fitness tinta anodized gegandhengan banget karo cacat utama kalebu adhesi anodisasi, tarikan tinta, stamping panas, aluminium sing durung lengkap lan liya-liyane.
 
Ditempelake ing Ala
Ing proses produksi stamping panas telung dimensi, kegagalan adhesi anodisasi asring ditampilake ing rong aspek ing ngisor iki, sebabe uga beda.
Salah sijine yaiku aluminium anodized ora bisa ditempelake ing permukaan cetakan, lan bisa uga stamping panas banget, lan kedadeyane aluminium utawa ora lengkap bakal katon nalika tape ditarik. Ing analisis pungkasan, iki amarga adhesi aluminium anodisasi sing kurang, ing wektu iki kebutuhan kanggo ningkatake kinerja panas sing cocog karo aluminium anodisasi, utawa ngganti aluminium anodisasi sing anyar.
Sing liyane yaiku stamping panas sawise aluminium anodized bisa ditempelake ing permukaan cetakan, nanging bakal ana fenomena narik tinta. Fenomena kasebut disebabake amarga adhesi tinta sing kurang, lan adaptasi tinta lan kertas lan pangatusan tinta ora ana gandhengane karo faktor liyane, ing wektu iki, kita kudu nambah tinta cetak lan adaptasi kertas, utawa nyetel tingkat pangatusan pangatusan .
 
Panas Stamping Kalah

Sebab utama stamping panas ilang yaiku ing ngisor iki: salah sijine bubuk ing permukaan cetakan, yaiku sebab sing paling umum; Loro yaiku tinta ora garing ing stamping panas; Katelu, permukaan lapisan tinta ditutupi lapisan varnis pelindung, pernis lan lapisan resin liyane, supaya ora duwe "afinitas". Nggayuh stamping panas ora masalah kualitas, kita kudu nglajengake kasunyatan, analisis spesifik masalah tartamtu, aja cepet-cepet nggawe panas, kanggo nyegah produksi kacilakan kualitas sampah sing akeh.


Wektu kiriman: Jul-21-2021