• head_banner_01

Apa sampeyan ngerti babagan kemasan kothak hadiah mewah?

Babagan definisi kothak hadiah mewah, sanajan telusuran Google, uga ora duwe definisi sing tepat, lan definisi saben wong beda-beda, artikel iki ngrembug babagan kothak hadiah kelas atas, utamane kanggo kothak tempel, sing butuh akeh proses , lan butuh kothak pasting sing rumit kanthi manual, konten kanggo referensi kanca:

Kothak hadiah

news_001

Kothak hadiah minangka fungsi perpanjangan kebutuhan kemasan sosial, ora mung nduweni peran kemasan lan nyorot bagean saka peran nganti tartamtu, drajade kothak hadiah sing apik yaiku kanthi proporsi langsung kanggo nambah rega barang, nganti wates tartamtu, nyuda panggunaan barang. Kanggo nyorot regane produk, lapisan sing luwih larang lan apik bakal digunakake kanggo nglindhungi produk. Ora ana kemasan umum ing tautan sirkulasi sing trep, regane hadiah kasebut regane cukup dhuwur, biaya sirkulasi mesthi wae dhuwur, kayata bebas tabrakan, bebas deformasi lan liya-liyane. Ora ana sangsi manawa pengaruh gedhe banget kanggo nggawe barang kanggo narik pelanggan.

1. Klasifikasi kothak hadiah kelas dhuwur

news_002

Saka divisi kain nemplek, sing paling penting yaiku: kertas, kulit, kain lsp.

Kategori kertas: kalebu kertas karton emas lan perak, kertas pearlescent lan kabeh jinis kertas seni;

Kulit: kalebu kain PU kulit lan anti kulit, lsp.

Kain: kalebu kabeh jinis tekstur katun lan sprei.

Saka ruang lingkup aplikasi, kategori utama yaiku bahan kimia, anggur, panganan, tembakau, elektronik digital, perhiasan, lan liya-liyane.

Kategori kimia saben dina: umume digunakake ing kosmetik, wangi rong bidang iki;

Omben-omben: umume anggur putih, anggur abang lan kabeh jinis anggur manca;

Kategori panganan: utamane panganan coklat lan panganan kesehatan;

Kategori tembakau: produk butik mewah sing diluncurake dening perusahaan tembakau utama;

Elektronik digital: kayata kothak ponsel merek mewah, kothak komputer tablet, lsp.

Perhiasan: Perhiasan saka kabeh jinis biasane gaya kemasan kotak hadiah kanggo nggawe kepribadiane.

2. Proses produksi kothak hadiah kelas tinggi

news_003

Proses produksi kothak hadiah luwih rumit tinimbang kothak kertas lempitan. Pemrosesan kothak kertas lempitan umume rampung kanthi nyithak finishing pagawean permukaan (perunggu, perak, film, UV lokal, cembung, lan liya-liyane), inspeksi lan pengemasan kothak pemotong lan pemasangan.

Proses produksi kothak hadiah wis rampung kanthi nyithak, finishing bahan rampung permukaan mati nglereni papan abu-abu ➝ mati nglereni papan abu-abu

Saka proses kaloro produk kasebut, proses manufaktur kothak hadiah rumit lan rumit, lan standar teknologi luwih dhuwur tinimbang ing kothak kertas lempitan. Umume kothak hadiah kelas dhuwur umume ing saben dinane digawe saka kertas, lan permukaan kertas uga paling cocog kanggo aplikasi perawatan teknologi.

3. Cacat umum lan titik kontrol kualitas

Pinggir sing longgar: sawise nempelake kertas ing papat sudhut awak kothak, adhesi ora kenceng, lan ana fenomena sing nundha ing antarane kertas lan papan abu-abu.

Wrinkle: Sawise nempelake permukaan kertas dadi ora teratur, beda dawa lipatan mati.

Sudut Pecah: kertas rusak lan dibuwang ing papat sudhut kothak sawise ditempelake.

Paparan bledug (paparan ngisor): amarga akurasi produksi piring piso ora cukup akurat, utawa nutup kerugian saka operasi pasting, nyebabake kertas nemplek lempitan sawise dislokasi tumpukan, nyebabake piring awu katon.

Gelembung: Gelembung kanthi ukuran sing beda-beda kanthi ukuran ing ndhuwur kothak ing ndhuwur kothak.

Noda lem: Lacak lem sing ditinggalake ing permukaan.

Tonjolan: ana residu bahan butiran ing lapisan ngisor bahan kemasan, lumahing dhukungan lokal, ngrusak flatness permukaan kothak.

Sudut sing dhuwur lan endhek: papan abu-abu separo liwat pemotongan mati utawa grooving, patang sisih lempitan sing mbentuk loro sisih jejer saka dhuwur kasebut ora konsisten.

Banyu bergelombang: sawise nempel ing awak kothak, supaya sudhut lan sudhut luwih kompak, sampeyan uga kudu nggunakake scraper kanggo ngeruk patang pinggiran awak kothak, amarga kekuwatane ora standar, kabeh pinggiran bakal katon strip dawa, cekung lan cembung utawa gelembung cilik, kaya banyu bergelombang.

4. Struktur umum karton kelas dhuwur

Kothak hadiah kanggo macem-macem jinis, wiwit saka ndhuwur struktur mudhun lan mudhun kanthi kombinasi tutup lan bentuk sampul dhasar, ditempelake ing kombinasi kothak kartrid, ana babagan mbukak lan nutup jinis lawang, jinis kombinasi ditutupi buku, jinis struktur dhasar kothak hadiah, miturut kerangka dhasar, para desainer nggawe jinis kothak protean, nganti kemasan produk sing dipasang ing jeneng keren, Ing ngisor iki pisanan kabeh jinis lan jeneng kothak umum kanggo nindakake ekspresi :

1) kothak tutup lan tutup dhasar

news_004

Tutup lan tutup pangkalan nuduhake jinis kothak. Tutup karton yaiku "tutup" lan sisih ngisor "pangkalan", mula diarani tutup tutup lan pangkalan. Tutup lan tutup dhasar, uga dikenal minangka tutup lan kothak dhasar, digunakake ing kabeh jinis hadiah hardcover kothak, kothak sepatu, kothak jeroan, kothak klambi, kothak ponsel lan jinis kemasan liyane

2) Kothak buku

news_005

Cangkang digawe saka cangkang lan kothak njero, cincin cangkang kothak njero sajrone seminggu, sisih ngisor kothak njero lan tembok mburi, loro-lorone cangkang ditempelake, lan sisih ndhuwur tutup unglued bisa dibukak, lan bentuk njaba kaya buku hardcover.

3) Kothak laci

news_006

Yen kothak tutup lan tutup dhasar bisa menehi wong intuisi, mula kothak laci bisa nggawe misteri kanggo wong kasebut. Ngandika misterius, amarga tampilan sing wujud nggawe wong duwe dorongan ora sabar kanggo narik tampilan ing "harta karun" kasebut.

Laci dodo iki lair dadi kothak harta karun. Tutup kothak jinis laci bentuke tabung, lan awak kothak bentuk disk, awak kothak tutup ana rong struktur independen. Model sing dirancang, ayo mbukak dadi jinis sing nyenengake. Alon-alon narik wayahe dadi kesenengan cepet.

4) Kothak heksagonal

news_007

Wangun kothak kasebut heksagonal, lan umume ditutupi tutup lan pangkalan.

5) Kothak jendhela

news_008

Bukak jendhela sing dipengini ing salah siji utawa luwih kothak, lan tempel PET transparan lan bahan liyane ing sisih njero kanggo nampilake informasi isine.

6) kothak Lipat

news_009

Papan abu-abu minangka kerangka, kanthi kertas tembaga utawa kertas liyane sing nemplek, papan abu-abu sing mlengkung kanggo ninggalake papan jarak tartamtu, panggunaan kabeh dadi wujud telung dimensi, bisa dilipat kanthi bebas.

7) Kothak pesawat

news_010

Kothak pesawat, amarga katon mirip pesawat sing jenenge, kalebu cabang karton, yaiku kemasan ekspres, pengiriman sing disenengi, digawe saka kertas bergelombang.

news_011

Iki minangka struktur kothak hadiah sing paling umum ing pasar, lan ana akeh kothak khusus sing khusus ora dikatutake.

Minangka kemasan produk kothak hadiah umum ing pasar, kothak hadiah kelas dhuwur saya disenengi dening pamilik merek. Struktur, bahan, lan teknologi kothak hadiah dadi saya sugih. Cara kerja kanthi apik ing kemasan lan pencetakan kothak hadiah minangka masalah sing bakal diadhepi perusahaan percetakan.


Wektu kiriman: Jul-20-2021