Kothak panyimpenan kertas kantor utawa omah kanthi kapasitas gedhe bisa dilipat

Katrangan singkat:

Kothak Penyimpanan Kertas

Rincian Produk

Ukuran: 36cm * 28.5cm * 17cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: rong tas ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

storage box 1

Kothak sing ngemot barang, yaiku barang (akeh sing nuduhake artikel cilik, kayata: alat tulis kantor, kosmetik, data file, alat cilik, kaos kaki, celana jero lan liya-liyane) nglumpukake, kaya jeneng kasebut tegese nyimpen kothak.

Kothak panyimpenan, uga dikenal minangka kothak antik, digunakake dening tim arkeologi ing wiwitan kanggo nyimpen potongan-potongan relik budaya sing digali lan diurutake. Kothak kasebut umume cacahe ketat, sawetara gedhe lan sawetara cilik, nanging umume ukuran kothak sepatu (artefak sing digali biasane luwih abot, lan ukuran kothak sepatu paling cocog kanggo ditangani). Ing masarakat modhèrn, kothak panyimpenan wis saya suwe saya apik dadi "kothak macem-macem" sing padha, sing digunakake kanggo nahan barang-barang. Kothak panyimpenan ing pasar wis umum, regane murah, bathi akeh, cocog banget kanggo digunakake masarakat, mula ana akeh merek kothak panyimpenan ing pasar.

Makna panyimpenan yaiku ngliwati ruang panggunaan sing cukup yaiku, nggayuh tujuan supaya papan panggunaan sing wajar lan efektif. Kothak panyimpenan kita , sanajan ukurane, bisa dilipat, sing ngirit akeh biaya pengiriman. Iki nyuda biaya pengadaan banget . Bahan kertas bisa didaur ulang sawise digunakake, sing uga cocog karo kabutuhan perlindungan lingkungan. Lan nggunakake sekrup, mula gampang banget lan cepet diklumpukake, sampeyan ora prelu tuku lan ora bisa nglumpukake. Umume yaiku seperangkat 2 kombinasi, dibungkus maneh nganggo film shrink, regane terjangkau banget. Kothak panyimpenan iki warna solid, cocog kanggo panyimpenan dokumen, nanging uga cocog kanggo panyimpenan sepatu lan sandhangan. Sampeyan bisa tuku sak set, siji kanggo kantor lan siji kanggo omah sampeyan. Jaga kantor lan omah sampeyan rapi lan rapi. Ora wedi maneh bab sing salah panggonane ora bisa ditemokake.

  • Ujung paket logam
  • Pinggiran bungkus logam, luwih stabil lan awet. Sijine ing kantor katon swasana santai. Ora bakal nyeret mudhun kantor.
  • Kapasitas dhuwur
  • Ukuran 36cm * 28.5cm * 17cm nduweni kapasitas luwih gedhe lan bisa nahan luwih akeh barang.
  • Kertu nulis 

    Cathet item ing kertas supaya gampang diurutake lan digoleki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita