Kothak Kertas Kardus Kreatif Daur Ulang Kardus kanggo Pacar

Katrangan singkat:

Kothak Kembang

Rincian Produk

Ukuran: Disesuaikan

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.2mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

2

Ana macem-macem gaya kembang, kita bakal menehi wong liya miturut macem-macem jinis, tegese beda. Sanajan pangerten babagan kembang durung jero, masarakat modern biasane ngerti yen ngirim kembang mawar menyang para pecinta, anyelir menyang para pinituwa, lan lili menyang kanca. Ana buket, kranjang tangan, kranjang rak, kemasan kothak kembang, saben duwe peran lan efek sing beda.  

Contone, ing kasusku, aku pengin nampa buket kembang kanggo Dina Valentine, sing gedhe banget, utamane narik perhatian lan nambah kapercayan. Sing menehi hadiah kanggo pimpinan lan pinituwa umume nggawa kranjang kembang lan kothak kembang kanggo nuduhake rasa hormat lan cocog karo statuse. Kadhangkala, kepribadian panampa kembang luwih isin, low-key utawa lingkungane ora cocog kanggo publisitas sing bisa ngirim kothak kembang.

Saiki, kothak kembang luwih populer amarga telung sebab.  

1: nglindhungi kembang ora oleh gawe piala, saengga kembang kasebut isih kondisine nalika dikirim.  

2: low-key, saka njaba ora bisa langsung ndeleng manawa, nyimpen alangan lan diskusi sing ora perlu.  

3: Kembang sing paling apik, kembang sing dikirim liwat kothak hadiah mesthi luwih dhuwur tinimbang buket lan kranjang, sing nggawe buket liyane luwih berkualitas.  

 

Asring nganti dina sing penting, macem-macem tamu toko kembang ing aliran sing tanpa wates, pilih kembang sing bakal diwenehake kanggo wong-wong sing penting.  

Ana telung jinis hadiah: kothak hadiah persegi, kothak hadiah persegi panjang, kothak hadiah dobel lan jantung. Kembang kothak hadiah kothak, kembang kothak hadiah persegi dowo sing cocog kanggo para pimpinan, pinituwa, lsp. Kanggo nuduhake pentinge. Kothak hadiah lapisan kaping pindho sadurunge kembang ing geni khusus jaringan, rong lapis ndhuwur lan ngisor duwe laci, lapis sing apik yaiku kembang seger. Lapisan sing apik yaiku nyelehake hadiah, lipstik, kalung lan liya-liyane. Akeh wong wiwit niru kembang kothak hadiah dobel, langsung ing Internet, mung kanggo pacar sing nampa lapisan kembang palsu gelembung warna aneh, kaget dadi kaget.  

Dina Valentine luwih disenengi yaiku kembang kothak hadiah sing bentuke ati, katon katresnan luwih romantis lan istimewa, ana gandhewo sing ayu, supaya wong ora bisa mbayangake mbayangake sing apik ing njero. Kembang sing bentuke ati uga ora larang. Kayane padha karo kembang bentuk persegi, nanging luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita