Kothak kertas perawatan kulit dilebokake karo kothak jinis buku PVC

Katrangan singkat:

Kothak Perawatan Kulit

Rincian Produk

Ukuran: 28 * 17 * 7cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 Kanggo dirembug

Detail Produk

book type box 1

Kanthi pangembangan lan nganyari teknologi lan peralatan, proses produksi kemasan kothak hadiah wis dikuasai dening akeh perusahaan. Penerapan teknologi anyar nambah efisiensi produksi, lan peralatan anyar kanthi bertahap ngganti operasi manual sing angel. Nganyarke piranti lunak lan perangkat keras nambah kualitas produk.

Jinis kothak hadiah kabeh jinis, saka ndhuwur struktur mudhun lan mudhun kanthi kombinasi tutup lan bentuk sampul dhasar, ditempelake ing kombinasi kothak kartrid, ana babagan mbukak lan nutup jinis lawang, jinis kombinasi ditutupi buku, nyelehake struktur dhasar kothak hadiah, jinis-jinis kasebut ing struktur kerangka dhasar, para desainer nggawe kaleidoskop jinis kothak, kanggo ngemot produk sing dilebokake ing jeneng keren. Dina iki liwat kothak jinis buku kertas perawatan kulit kanggo ngenalake jinis kothak kanggo sampeyan:

1. Kothak jinis buku: digawe saka cangkang njaba lan kothak njero. Cincin cangkang njero ana ing njero kothak njero, lan sisih ngisor kothak njero dipasang ing tembok mburi. Kaya kothak jinis buku kertas perawatan kulit. (deleng foto)

2. Tutup lan kothak dhasar: kasusun saka kothak tutup lan kothak ngisor, umume digunakake kanggo gesper ndhuwur, ngisor lan cilik. (deleng foto)

mlintto (3)

3. kothak lawang ouble: kasusun saka kothak njaba kiwa lan kothak njaba tengen, kanthi kothak njero ing sisih njero lan kothak njaba kiwa lan nengen simetris. (deleng foto)

4. Kothak sing bentuke ati: kothak bentuke kaya ati, umume kanthi struktur tutup lan tutup tutup dhasar. (deleng foto)

 

5. Kothak tutup kanthi pojok lan ngisor: Kothak tutup kasusun saka kothak tutup lan kothak ngisor. Kothak tutup lan kothak ngisor duwe ukuran sing padha. (deleng foto)

6. Kothak laci: yaiku kothak kanthi fungsi laci. Bisa ditarik lan dibukak kanthi gampang nalika digunakake. (deleng foto)

7. Kothak kulit: kothak kosong digawe saka papan kerapatan kanthi bahan PU sing dipasang ing njaba, sing katon kaya kothak kulit. (deleng foto)

8. Kothak bunder: Wangun kothak bunder utawa elips kanthi sampurna, lan umume umume struktur tutup lan tutup tutup dhasar. (deleng foto)

9. Kothak heksagonal / segi telu / poligonal: kothak kasebut bentuké heksagonal lan umume struktur tutup lan tutup dhasar. (deleng foto)

10. Kothak pambuka jendhela: siji utawa luwih kothak kudu dibukak, lan PET transparan lan bahan liyane kudu ditempelake ing sisih njero, supaya nampilake informasi isine kanthi lengkap. (deleng foto)

11. Kothak kayu murni: kothak digawe saka kayu padhet murni, ing lumahing umume polesan cat, lan sawetara kothak digawe saka kayu murni tanpa pewarnaan. (deleng foto)

12. Kothak lempitan: piring abu-abu minangka kerangka, kertas seni nganggo kertas sing dilapisi utawa kertas liyane, lempeng piring abu-abu kanggo ninggalake jarak jarak tartamtu, yen digunakake kanggo nyengkuyung kabeh dadi wujud telung dimensi, sampeyan bisa bebas melu. (deleng foto)

13. Flip box: yaiku kombinasi tutup lan tutup dhasar lan lebokake tutup pinggiran lan kothak tutup dhasar. Bedane yaiku, ing mburi kothak ditempelake karo kertas tisu, sing bisa dibolak-balik kanthi bebas. (deleng foto)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita