Kothak dolanan kanggo koper kertas karton bocah nganggo gagang

Katrangan singkat:

Koper Kertas Kanthi Gagang

Rincian Produk

Ukuran: 25 * 18 * 8.5cm

Tipe Kertas: Papan Kertas

Kekandelan: 1.5mm

Rincian Kemasan: siji pcs ing polybag utawa sarat sampeyan

Pelabuhan: Xiamen / Fuzhou

Wektu Utama:

Jumlah (Kothak) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 7 15 Kanggo dirembug

Detail Produk

suitcase with handle 1

Koper kertas iki biasane digunakake kanggo mbungkus hadiah kanggo bocah utawa kanggo ngatur dolanan cilik kanggo bocah. Nada utamane biru lan putih, desain pola titik gelombang, katon resik, kepenak lan lucu, cocog banget kanggo bocah-bocah. Lan pencocokan warna kaya ngono, aku ora bisa ngindhari koper kertas iki, menyang faktor kasebut ing ndhuwur sing mengaruhi owah-owahan warna materi cetak. 

Print nalika proses pencetakan lan panyimpenan, warna, entheng, kejenuhan asring ganti, yaiku tinta monokromatik, utawa luwih saka rong jinis tinta warna, ing njero tumindak ora aktif, warna bisa dadi peteng, lan bisa uga entheng. Standar cetak kanthi kualitas apik yaiku: pirang-pirang produk sadurunge lan sawise warna cahya peteng dadi konsisten, warna, kanthi padha karo conto fase warna peteng lan tinta sing jero.

Tinta entheng - tahan kanggo perubahan warna lan perubahan warna

Tinta ing sinar srengenge, warna lan padhange bakal beda-beda gumantung saka beda-beda, tahan cahya mutlak lan ora bakal ngowahi nada mangsi, yen ing cahya srengenge sing kuwat, kabeh warna tinta bakal ngasilake beda-beda derajat. Ana rong jinis pangowahan.

Pudar: ing tumindak sinar ultraviolet sinar srengenge, resistensi cahya mangsi kurang, ilang warna cerah asli, warnane dadi abu-abu pucat. Utamane tinta warna cahya lan cetakan pesawat papat warna nalika warna loro kuning lan abang ilang luwih cepet, lan cyan lan tinta luwih alon.

Warni warna: beda karo pencetakan warna tinta warna ireng, owah-owahan warna nalika sunar srengenge katon peteng, warnane uga wis beda, wong ngarani perubahan iki ganti warna.

 

Pengaruh emulsifikasi

Pelat cetak offsctdruckmasenten ora bisa dipisahake saka wetting bagean kosong saka piring, offctdruckmasenten minangka banyu pisanan ing tinta, banyu mesthi bakal katon kedadeyane emulsifying. Werna emulsi tinta bakal entek, nanging, sawise penguapan banyu bisa mulihake warna asline, mula banyu saya gedhe, jumlah emulsi luwih gedhe, bakal nyebabake perubahan warna. Utamane, derajat emulsifikasi nada tinta sing beda-beda beda-beda, fenomena perubahan warna utamane misuwur.

 

Kertu sifat lancar permukaan kertas

Kelancaran lumahing kertas lan salinan cetakan nduweni sesambungan sing raket, ora kertas sing mulus asring mbutuhake tekanan sing luwih gedhe, supaya tinta lan kontak sing apik. Kayata nyithak viskositas tinta, likuiditas, njaga kekandelan film tinta tartamtu, tekanan sing saya gedhe asring nggawe area panyebaran kanthi molekul, ing wektu sing padha, kertas nyelehake, nanging isih kontak sing ora apik, kayata: kertas dilapisi lan koran ing efek cetakan piring sing padha duwe prabédan sing luwih gedhe, kanthi jelas bisa mbedakake efek cetak sing beda.

 

Nyerep kertas

Kertas, uga ukuran efek nyerep lan replikasi duwe hubungan langsung, biasane ing kualitas pencetakan materi yaiku lembaran kertas sing longgar, yen likuiditas tinta, viskositas sing kurang, kertas bakal nyedhot sambungan lapisan tinta luwih akeh, yen stoma wol dhiameter luwih gedhe tinimbang diameter partikel pigmen, mula malah pigmen dihirup, saturasi imprinting saya mudhun. Kudu nambah kekandelan lapisan tinta kanthi tepat. Nanging, kanggo nambah kekandelan lapisan tinta, nalika embossing bakal nyebabake "nyebar", mengaruhi efek salinan imprint. Serap kertas cilik, bisa nggawe film tinta sing katon ing ndhuwur kertas, saengga lapisan tinta sing dicithak nduweni saturasi sing apik.

Kertas permeabilitas kertas permeabilitas gedhe, bakal nggawe kekandelan lapisan tinta lancip, pori-pori permukaan kertas gedhe, nanging uga nggawe partikel pigmen sing disusupake menyang kertas ing wektu sing padha, mula ana rasa warna. Kanggo tujuan iki, panggunaan permukaan sing atos, tekstur kertas sing longgar, lan likuiditas tinta lan kertas gedhe, kanggo nggatekake warna.

 

Pigmen ora tahan panas

Tinta ing proses pangatusan, tinta cetakan karet pangatusan sing cepet banget, utamane pangatusan oksidasi - konjunktiva. Pangatusan tinta pangatusan cetak sadurunge ana fase tetep, polimerisasi oksidasi tinta minangka reaksi eksotermik, pangatusan sing cepet banget bakal menehi akeh panas, yen panase diluncurake kanthi alon, ora bakal menehi warna pigmen panas. Contone: tinta warna emas dadi peteng lan ilang lilin asline.

Nalika nyithak, lembaran nyetak ditumpuk ing tumpukan, amarga tumpukan akeh banget, bagean tengah reaksi polimerisasi oksidasi tinta cetak, panas ora gampang dikirim, suhu sing dhuwur banget ing sisih tengah ganti warna liyane .

 

Minyak garing duwe efek ringan

Tinta warna kalebu nada adhem, kuning cahya, ijo zamrud, biru danau lan mangsi warna liyane, aja nganggo minyak garing abang, amarga minyak garing abang kanthi kain wungu sing luwih jero, bakal mengaruhi warna tinta cahya.

Minyak garing putih katon putih, nanging konjungtiva coklat pucat sawise oksidasi. Yen jumlah minyak garing putih akeh banget, cethane bakal coklat kekuningan nalika garing, lan warna mangsi peteng kayata ijo, ireng lan ungu kanthi minyak garing abang ora bakal kena pengaruh.

 

Tinta ora tahan alkali

Kertu cetak regane PH = 7, kertas netral paling ideal, pigmen anorganik umume sing diasilake dening asam tinta, alkalin kurang, asam pigmen organik, alkalin luwih apik, utamane mangsi biru medium, biru peteng bakal luntur karo alkali. Alkali warna kuning nganti abang, stempel foil aluminium elektrokimia, India bakal dadi emas kuning kuno ing zat alkalin, ora ana gloss, kertas alkalin sing ringkih luwih akeh, asring ditemoni nalika nyithak post-produksi sing naleni ngemot perekat alkalin, yen nyithak dekorasi dekorasi produk minangka zat alkali kayata sabun, sabun, bubuk pencuci lan sapanunggalane, kabeh pengin nganggep resistensi alkali, resistensi tumrap saponifikasi kinerja tinta.

 

Pengaruh lingkungan panyimpenan

Umume produk cetak kanggo panyimpenan suwene, mesthi nuduhake fenomena warna kuning, sebab sawetara aspek ing ngisor iki.

 Serat kertas ngemot lignin lan perubahan warna. Koran sing dicithak ing kertas koran biasane dadi kuning lan rapuh.

Produk cetak warna papat warna offset nyithak warna cetakan warna, paling akeh ing srengenge, cuaca, angin lan udan, erosi suhu dhuwur ing njaba, lan liya-liyane, amarga pigmen kasebut ora tahan entheng, tahan panas, lan warna utawa luntur.

 

Faktor pangowahan warna ing materi cetak macem-macem lan ora ana produk sing bisa nindakake kabeh perkara. Kaya koper kertas iki, warnane bisa uga saya suwe saya ganti. Nanging paling ora apik banget nalika digunakake.

  • Gagang logam.
  • Awet lan gampang digawa.
  • Kunci logam.
  • Nyegah supaya ora gampang dibukak nalika nggawa
  • Kapasitas dhuwur
  • Duwe kapasitas luwih gedhe lan bisa nahan luwih akeh barang.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita